Βουλή: Κυρώθηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ η Σύμβαση για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βουλή: Κυρώθηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ η Σύμβαση για την προστασία προσωπικών δεδομένων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
ΚΚΕ, ΕΛ.ΛΥ, ΝΙΚΗ, και Σπαρτιάτες την καταψήφισαν, ενώ Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας δήλωσαν «παρών».

Ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Κύρωση του από 10 Οκτωβρίου 2018 του Τροποποιητικού Πρωτοκόλλου της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία του ατόμου από την αυτοματοποιημένη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων».

Υπέρ της κύρωσης της Σύμβασης, τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ, ΕΛ.ΛΥ, ΝΙΚΗ, και Σπαρτιάτες την καταψήφισαν, ενώ Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας δήλωσαν «παρών».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εθνική Στρατηγική για τη Στέγη: Έρχονται Ενιαίος φορέας στεγαστικής πολιτικής, Γραφεία κοινωνικής μίσθωσης, πλαφόν στα ενοίκια

Η λίστα με τους σημαντικότερους λόγους αποχώρησης από μια θέση εργασίας για τους Έλληνες εργαζόμενους

Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων: «Γκαζώνει» ο ελεγκτικός μηχανισμός - Ποιοι θα λάβουν «κλήσεις»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider