Ρωσίδα ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσίδα ΥΠΕΞ: Έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία
Η όποια πρόταση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα της Ρωσίας και την κατάσταση επί του πεδίου, είπε η Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για τη σύγκρουση στην Ουκρανία που θα λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα της Ρωσίας και την κατάσταση επί του πεδίου, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις, είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια ρεαλιστική, μη πολιτικοποιημένη πρωτοβουλία – φυσικά», δήλωσε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα εξετάσει μόνο μια διευθέτηση «που βασίζεται στο να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντά μας».

«Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά: η λέξη-κλειδί είναι να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντα της χώρας μας, η σημερινή κατάσταση επί του πεδίου και οι εγγυήσεις συμμόρφωσης με τις σχετικές συμφωνίες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιανουαρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Vodafone: Προχωρά σε αυξήσεις σε Vodafone TV και σε συγκεκριμένα πάγια

Πώς χωρίστηκε η πίτα του streaming το 2025 - Το νέο τοπίο στην αγορά της συνδρομητικής

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider