Η Κάμαλα Χάρις συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Κάμαλα Χάρις συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη
Κάμαλα Χάρις - Ντόναλντ Τραμπ / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις τηλεφώνησε στον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εκλογές

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις τηλεφώνησε στον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εκλογές.

Σύμφωνα με συνεργάτη της υποψήφιας των Δημοκρατικών, η Χάρις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τον Ντόναλντ Τραμπ τόνισε τη σημασία της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας και του να είσαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Η Κάμαλα Χάρις αναμένεται να απευθύνει στις 23.00 ώρα Ελλάδας την πρώτη μετεκλογική της ομιλία μετά την ήττα της στο πανεπιστήμιο Χάουαρντ στην Ουάσινγκτον.

Το Κογκρέσο πρόκειται να συνεδριάσει στις 6 Ιανουαρίου 2025, για να επικυρώσει τα αποτελέσματα του Εκλεκτορικού Κολλεγίου και ο Τραμπ ακολούθως θα ορκιστεί δύο εβδομάδες αργότερα, στις 20 Ιανουαρίου. Η θητεία των προέδρων ξεκινά πάντα εκείνη την ημέρα όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider