Αυτοψία Αλεξοπούλου στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοψία Αλεξοπούλου στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ολοκληρώσει τις εργασίες, ώστε να υπάρχει επαρκής ηλεκτροδότηση στο αμαξοστάσιο, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκτελέσει το έργο.

Αυτοψία στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στη Σταυρούπολη, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι υποδομές για τους σταθμούς φόρτισης των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, πραγματοποίησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στο σημείο θα τοποθετηθούν 55 ειδικοί φορτιστές για τα 110 αντιρρυπαντικής τεχνολογίας λεωφορεία, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος του ερχόμενου Απριλίου.

Ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ολοκληρώσει τις εργασίες, ώστε να υπάρχει επαρκής ηλεκτροδότηση στο αμαξοστάσιο, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου που θα εκτελέσει το έργο.

Την κυρία Αλεξοπούλου συνόδευσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πόσα χρήματα διεκδικούν στον τελικό της Ευρωλίγκας

Σενάριο επαναφοράς του 13ου μισθού στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση - «Ζυγίζει» το δημοσιονομικό κόστος

Forbes: Οι 10+1 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές του 2026

Φόρτωση BOLM...
reader insider