Μαρινάκης: Ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί – Δεν νομοθετεί η Εκκλησία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί – Δεν νομοθετεί η Εκκλησία
To νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί, «δεν υπάρχει μπρος – πίσω», ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί με βάση τις ευρωεκλογές ή το πολιτικό κόστος».

To νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί, «δεν υπάρχει μπρος – πίσω», ξεκαθάρισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί με βάση τις ευρωεκλογές ή το πολιτικό κόστος».

«Δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν υπήρξε ανακοίνωση χρόνου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε μία σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ψηφιστούν σε βάθος τετραετίας. Δεν έχει υπάρξει χρονοδιάγραμμα», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με την Εκκλησία, τόνισε πως, «δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό» και για τον χρόνο ψήφισης του νομοσχεδίου, είπε πως, «το ‘όλα στην ώρα τους’ δεν έχει να κάνει με υπεκφυγές».

Κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα της ακρίβειας, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «αντιμετωπίζεται με τρεις τρόπους» και ανέφερε συγκεκριμένα τις αυξήσεις στα εισοδήματα, τους ελέγχους με πολύ μεγάλα πρόστιμα και τα έκτακτα μέτρα, όπως το «καλάθι του νοικοκυριού» και η «μόνιμη μείωση τιμής».

«Η ΔΙΜΕΑ ελέγχει σε δεύτερο χρόνο το αν πέφτουν οι τιμές στις επιχειρήσεις όπου επιβλήθηκαν πρόστιμα», είπε, ερωτηθείς για το αν συμμορφώνονται οι επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα, σημειώνοντας πως ως τώρα, έχει παρατηρηθεί μείωση των τιμών σε αυτές μέχρι και 25%.

Αναφορικά με την επιστολική ψήφο, είπε ότι, «οι ευρωεκλογές έχουν παραδοσιακά χαμηλή συμμετοχή και σταθερή ημερομηνία» και τόνισε ότι, «η επιστολική ψήφος είναι υποχρέωση, γιατί στηρίζει και μεγαλύτερους ανθρώπους και τους Έλληνες του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Σκυλακάκη - Το άγχος του Ανδρέα Σπυρόπουλου - Δούκας: Aπ’ το πάρτι στη δοξολογία

ΕΕ: Ευρωεκλογές, βελγική προεδρία, νέα μέλη Σένγκεν και μεταναστευτικό στην ατζέντα του 2024

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι -επίσης- κρίσιμες για την Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider