Αυγενάκης - Κουρέτας: Συνεργασία προς όφελος του πρωτογενούς τομέα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυγενάκης - Κουρέτας: Συνεργασία προς όφελος του πρωτογενούς τομέα
Με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα.

Με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα. Ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ξεναγήθηκε από τον κ. Κουρέτα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών για τα ζητήματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη της Θεσσαλίας. ενώ από την πλευρά του ο υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα υπάρχει συνεργασία του ΕΛΓΟ Δήμητρα με το Τμήμα Βιοχημείας.

Παράλληλα ο υπουργός επανέλαβε τους σχεδιασμούς του υπουργείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αγροτική παραγωγή στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ σημείωσε πως η συνεργασία με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα είναι πολύ στενή «ώστε τα αποτελέσματα να είναι ορατά για τους πολίτες της περιοχής».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί το υπουργείο, ώστε να συζητηθούν αναλυτικά τα ζητήματα που αφορούν τη περιοχή, να ενημερωθεί ο ίδιος για τους σχεδιασμούς και τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από το υπουργείο για την αγροτική ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

«Όλα τα μάτια όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη κοιτάνε στην Θεσσαλία σχετικά με το πως θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί η αγροτική ανάπτυξη της περιοχής. Σε αυτή την κατεύθυνση και εμείς κοιτάμε για το πως θα συνεργαστούμε καλύτερα με το υπουργείο», είπε ο κ. Κουρέτας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυγενάκης: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και νέα αγροτική επιχειρηματικότητα στόχος της κυβέρνησης

Στο «φως» ο οδηγός για τον ανταγωνισμό στον αγροτικό κλάδο

Αυγενάκης: Οι τρεις πυλώνες που οδηγούν σε μια νέα εποχή στον αγροδιατροφικό τομέα

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider