Βαρβιτσιώτης: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του Αντώνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βαρβιτσιώτης: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του Αντώνη
Συγγνώμη ζήτησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από την οικογένεια του Αντώνη Καρυώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Blue Horizon" τον έσπρωξε από τον καταπέλτη, για τις χθεσινές δηλώσεις του, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Συγγνώμη ζήτησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από την οικογένεια του Αντώνη Καρυώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Blue Horizon" τον έσπρωξε από τον καταπέλτη, για τις χθεσινές δηλώσεις του οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε τηλεοπτική του εκπομπή χθες στο OPEN είχε συγκεκριμένα δηλώσει: «Εγώ θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε: «Και εγώ και όλοι μας νιώθουμε σοκ, φρίκη και δέος απέναντι σε αυτή την τραγική υπόθεση, απέναντι σε αυτό το έγκλημα. Ζητώ συγγνώμη αν θεώρησε κάποιος πως με τον τρόπο που εκφράστηκα εξισώνω το θύτη και το θύμα».

Ο υπουργός Ναυτιλίας επεσήμανε ότι αναμένει τα αποτελέσματα της ΕΔΕ προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, στην εταιρία, το πλήρωμα και τους λιμενικούς. «Έχουν παραβιαστεί σχεδόν όλοι οι κανόνες και η βασική αρχή της ναυτοσύνης», σημείωσε, ενώ τόνισε πως θα ήταν ο πρώτος που θα είχε παραιτηθεί «σε περίπτωση που υπήρχε ευθύνη που με εμπλέκει».

Σημείωνεται πως χθες ο Υπουργός είχε ζητήσει ξανά δημόσια συγγνώμη για άστοχη διατύπωση σχετικά με το θύμα και το πλήρωμα του Blue Horizon με tweet του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Όχι κι έτσι... - Το κλίμα είναι μια δύσκολη εξίσωση - Η περίπτωση του ΒΟΑΚ

Αχτσιόγλου: Ο ανεκδιήγητος κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνει τους θύτες με το θύμα

Κακοκαιρία Daniel: Εξαφανίστηκαν ολόκληρα χωριά στον κάμπο της Καρδίτσας - «Λίμνη» τα Τρίκαλα

gazzetta
gazzetta reader insider insider