Εκατομμύρια ευρώ για φωτογραφίες και μακιγιάζ δαπανά η Κομισιόν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκατομμύρια ευρώ για φωτογραφίες και μακιγιάζ δαπανά η Κομισιόν
Η δαπάνη κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο περιλαμβάνει ποσά για φωτογράφους, συνεργεία βίντεο και μακιγιάζ. Δεν προβλέπεται κάλυψη εξόδων κομμωτών.

Το ποσό των 2,75 εκατομμυρίων ευρώ, δαπάνησε για φωτογραφίες με τους επιτρόπους και μακιγιέρ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τα τέλη του 2019 έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Το ποσό αναφέρεται στην απάντηση της Κομισιόν σε ερώτηση ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

Η δαπάνη κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο περιλαμβάνει ποσά για φωτογράφους, συνεργεία βίντεο και μακιγιάζ. Δεν προβλέπεται κάλυψη εξόδων κομμωτών. Περίπου το 95% του ποσού αφορά μισθούς και έξοδα μετακίνησης.

«Η φωτογραφική κάλυψη των δραστηριοτήτων» των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «είναι απαραίτητη για την ενημέρωση των πολιτών για το έργο της και την εξασφάλιση διαφάνειας», εξήγησε ο επίτροπος Προϋπολογισμού Γιοχάνες Χαν. Δεν αναφέρονται αναλυτικά στοιχεία για τα ποσά που δαπανήθηκαν από το καθένα από τα 27 μέλη της Κομισιόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Κατά περίπου 3 δισ. ευρώ αύξησαν τα εξυπηρετούμενα δάνεια – Μικρές οι νέες εισροές στα NPEs 

Τα στοιχεία για την οικονομία «βαραίνουν» τις ευρωαγορές την Παρασκευή

Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση: Βοήθησε 13.000 απολυμένους να εκπαιδευτούν και να βρουν νέα εργασία

gazzetta
gazzetta reader insider insider