Μπακογιάννης: Έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού το 2026

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού το 2026
O δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι θα είναι έτοιμο το 2026 και στη θέση του τωρινού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα χτιστεί πάρκο

O δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι θα είναι έτοιμο το 2026 και στη θέση του τωρινού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα χτιστεί πάρκο, σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ.

Για το αν θα βοηθήσει η Διπλή Ανάπλαση στην αύξηση του πρασίνου στην Αθήνα, δήλωσε: «Ναι απολύτως. Όλοι μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και καλά κάνουμε, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο απ' αυτό. Είναι μία συνολική ανάπλαση στην περιοχή που έχει από νέες υποδομές (δρόμους, φώτα, δίκτυα) μέχρι και πράσινο, πολύ πράσινο, το 50%. Μιλάμε για μία νέα πόλη μέσα στην πόλη. Είναι μεγάλη υπόθεση».

Σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί η Διπλή Ανάπλαση, υπογράμμισε: «Το 2026 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το κλειδί στο χέρι. Με το που παραδίδεται το γήπεδο στην ομάδα, γκρεμίζεται η Λεωφόρος κι εκεί κερδίζουμε ένα πάρκο, το οποίο ενώνεται με ένα άλλο πάρκο που φτιάχνουμε από πίσω αυτή την περίοδο, το πάρκο ''Ελ.Βενιζέλου''. Πριν από 1-2-3 χρόνια ήταν εντελώς ξεχασμένο. Ντροπή τώρα στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει ένα πάρκο σε τέτοια κατάσταση και τώρα γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤΑΙΠΕΔ: Πώς προχωρά το δασικό project «AntiNero II» ύψους 70 εκατ. ευρώ – Μπαράζ δημοπρατήσεων/αναθέσεων

Τι σηματοδοτεί το deal Στέγγου (Τεχνική Ολυμπιακή) και Π. Βαρδινογιάννη στο real estate

Μπακογιάννης: Κανείς μόνος του απέναντι στον καύσωνα - Τα μέτρα του δήμου Αθηναίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider