Οι βουλευτές των κομμάτων με τις περισσότερες ψήφους - Πρώτος ο Δένδιας στη ΝΔ

Αλέξανδρος Βέλμαχος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι βουλευτές των κομμάτων με τις περισσότερες ψήφους - Πρώτος ο Δένδιας στη ΝΔ
Αχτσιόγλου για ΣΥΡΙΖΑ, Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Διγενή για ΚΚΕ και Χήτας για Ελληνική Λύση οι περισσότεροι σταυροί στις εκλογές.

Τελευταία ενημέρωση 7:56

Ο Νίκος Δένδιας ήταν ο βουλευτής της ΝΔ με τις περισσότερους ψήφους σε αριθμούς στις εκλογές της Κυριακής, σύμφωνα με την ενσωμάτωση των σταυρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας.

Τα στοιχεία δεν συμπεριλαμβάνουν τους νυν και τους πρώην αρχηγούς των κομμάτων, ενώ αφορούν στοιχεία με την ενσωμάτωση των σταυρών περί το 99%, στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της Αττικής.

Υπό αυτό το πλαίσιο, για τη ΝΔ -εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά- ο Νίκος Δένδιας λαμβάνει στη Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών πάνω από 92.000 ψήφους. Στη δεύτερη θέση της σταυροδοσίας της ΝΔ έρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης, με σχεδόν 71.000 ψήφους στη Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών. Το top 3 της ΝΔ κλείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με πάνω από 63.000 ψήφους στη Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών.

ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη σε σταυρούς για τον ΣΥΡΙΖΑ -πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα- έρχεται η Έφη Αχτσιόγλου, με πάνω από 26.000 ψήφους στη Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών. Στη Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Αθηνά Λινού έλαβαν πάνω από 23.800 σταυρούς

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην πρώτη θέση των σταυρών για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ -εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου- πρώτος έρχεται ο Μιχάλης Κατρίνης, με πάνω από 11.400 ψήφους στη Ηλεία. Ακολουθεί η Μιλένα Αποστολάκη με πάνω από 10.500 ψήφους στη Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών και έπεται η Νάντια Γιαννακοπούλου, με πάνω από 9.000 ψήφους στη Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών.

ΚΚΕ

Στο ΚΚΕ -εκτός του Δημήτρη Κουτσούμπα- πρώτη έρχεται η η Σεμίνα Διγενή στη Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών με πάνω από 13.000 ψήφους, ακολουθεί η Βιβή Δάγκα, με πάνω από 11.000 ψήφους στη Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών και μετά η Λιάνα Κανέλλη στην Α' Αθηνών επίσης με πάνω από 11.000 ψήφους.

Ελληνική Λύση

Πρώτος σε σταυρούς για την Ελληνική Λύση - εκτός του Κυριάκου Βελόπουλου- έρχεται ο Κωνσταντίνος Χήτας, με πάνω από 5.500 ψήφους στην Β' Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί με πάνω από 4.000 ψήφους ο Συμεών Κουπέλογλου στην Α' Θεσσαλονίκης και με κοντά στις 3.000 ψήφους ο Παράσχος Παπαδάκης στον Έβρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εκλογές 2023: Κοντά στις 190.000 οι ψήφοι της ΝΔ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης - Οι βουλευτές των κομμάτων 

Εκλογές 2023: Με 6 βουλευτές η ΝΔ στον Πειραιά - Τα ποσοστά των κομμάτων

Εκλογές 2023: Τα πιθανά ποσοστά των κομμάτων με την ενισχυμένη αναλογική - Ο «χάρτης» της Βουλής

gazzetta
gazzetta reader insider insider