ΝΔ: Ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη» τονίζει το κυβερνών κόμμα.

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα σημειώνει η ΝΔ, με αφορμή την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τον Παύλο Πολάκη.

Σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος τονίζεται πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές.

Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα» καταλήγει η ΝΔ .

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε απάντηση στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «σε μια στιγμή που η τραγωδία των Τεμπών απαιτεί χαμηλούς τόνους, ενσυναίσθηση και αναζήτηση της αλήθειας, η Ν.Δ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις εσωτερικές του διεργασίες.

Στον κατήφορο της τοξικότητας, την αφήνουμε μόνη.

Είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της.

57 νεκροί, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία, απαιτούν την αλήθεια.

Γι' αυτή θα αγωνιστούμε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider