Σεισμοί στην Τουρκία: Συγγνώμη ζήτησε ο Ερντογάν για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σεισμοί στην Τουρκία: Συγγνώμη ζήτησε ο Ερντογάν για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Εξαιτίας της καταστροφικότητας των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δεν μπορέσαμε να εργασθούμε όπως θέλαμε» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης και παροχής βοήθειας από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν, μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

«Εξαιτίας της καταστροφικότητας των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δεν μπορέσαμε να εργασθούμε όπως θέλαμε στο Αντίγιαμαν για πολλές ημέρες. Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην επαρχία αυτή, τρεις εβδομάδες μετά τον σεισμό που σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στην Τουρκία, έχοντας πλήξει και την γειτονική Συρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Κλειδώνουν» οι παρατάσεις σε ΦΠΑ και φορο-κίνητρα – Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι για την στήριξη ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Ποιοι όμιλοι «προκρίνονται» για το φοιτητικό / πολιτιστικό ΣΔΙΤ στη Δυτική Αττική – Ποιος έμεινε «εκτός»

Εξοχική κατοικία: Αμερικάνοι και Καναδοί «σαρώνουν» την Ελληνική αγορά - Πόσα δίνουν, ποιες περιοχές προτιμούν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider