Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο
Σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντάς τον «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του.

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Χθές Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Προς εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Euronext - ΕΧΑΕ: Αξιολογούμε την πρόταση

Κοινοτικά λεφτά υπάρχουν - Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό - ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στο Κίνημα Δημοκρατίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider