Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνελήφθη o Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο
Σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντάς τον «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του.

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Χθές Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρικάκος σε Τσαπανίδου: Να ζητήσει τις σχετικές απαντήσεις από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας

ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητος στην εξαπάτηση των συνταξιούχων ο κ. Μητσοτάκης

gazzetta
gazzetta reader insider insider