«Βόμβα» για Πούτιν: «Έχει καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βόμβα» για Πούτιν: «Έχει καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα»
Τη σιγουριά του πως οΒλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα, εξέφρασε o αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού Κιρίλ Μπουντάνοφ.

Βέβαιος ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο και θα πεθάνει πολύ σύντομα, εμφανίστηκε στο αμερικανικό δίκτυο ABC o αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού Κιρίλ Μπουντάνοφ, επικαλούμενος μάλιστα, «ανθρώπινες πηγές κοντά στον Ρώσο πρόεδρο».

Οι φήμες ότι ο Πούτιν είναι άρρωστος έχουν κάνει (αρκετές φορές) τον γύρο του κόσμου, όμως για πρώτη φορά ο Ουκρανός αξιωματούχος εμφανίζεται τόσο σίγουρος ότι ο χρόνος ζωής που απομένει στον 70χρονο είναι λίγος, ενώ αίσθηση προκαλεί η παραδοχή του ότι η Ουκρανία έχει πληροφοριοδότες που βρίσκονται κοντά στον Ρώσο πρόεδρο.

Παράλληλα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών προχώρησε στην έμμεση, αλλά όχι ρητή, παραδοχή ότι η Ουκρανία σχετίζεται με τις επιθέσεις σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της επικράτειας της Ρωσίας. Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού αναμένει νέα πλήγματα στα βάθη της ρωσικής επικράτειας, αλλά δεν παραδέχθηκε την εμπλοκή της Ουκρανίας σε αυτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βερολίνο: «Ο Πούτιν στο μυαλό του έχει μόνο την καταστροφή της Ουκρανίας»

Ευθεία «βολή» Ερντογάν σε Αθήνα: Καθίστε φρόνιμα και δεν θα σας πειράξουμε

Ο Πούτιν στέλνει νέους υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ στον Ατλαντικό Ωκεανό

gazzetta
gazzetta reader insider insider