Η Γερμανία θέλει άρση του βέτο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Γερμανία θέλει άρση του βέτο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Αναλένα Μπέρμποκ υποστήριξε πως οι χώρες της ΕΕ συχνά δεν μπορούν να καταλήγουν σε κοινά ανακοινωθέντα.

Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ της κατάργησης της δυνατότητας βέτο από μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορεί να μπλοκάρει τις αποφάσεις της ΕΕ.

Μιλώντας σε συνέδριο στη Πορτογαλία, η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας δήλωσε πως «η ψήφος της πλειοψηφίας μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα για όλους μας. Πρέπει να μπορούμε να πράττουμε γρήγορα και με επάρκεια» σε επίπεδο ΕΕ, συμπλήρωσε.

Ακόμα, η κ. Μπέρμποκ υποστήριξε πως οι χώρες της ΕΕ συχνά δεν μπορούν να καταλήγουν σε κοινά ανακοινωθέντα καθώς «δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε κοινές διατυπώσεις»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άλμα νέων χρεών 3,77 δισ. ευρώ σε ένα χρόνο - Στις 72 δόσεις η ευκαιρία

Στα «πρότυπα» Ιουνίου τα πράσινα τιμολόγια - Από 13,8 έως 22,6 λεπτά η κιλοβατώρα

Hi-tech η γαλάζια ΚΟ - Ο Αρβανίτης «ψήνεται» για αρχηγός - Το αντίο στον Λεβέντη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider