Απεβίωσε ο τελευταίος επιζώντας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Το μήνυμα Σακελλαροπούλου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απεβίωσε ο τελευταίος επιζώντας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Το μήνυμα Σακελλαροπούλου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Με σεβασμό αποχαιρετάμε τον ηρωικό πιλότο και τελευταίο επιζώντα του Β'ΠΠ Αντιπτέραρχο Κωνσταντίνο Χατζηλάκο, που συμμετείχε σε πάνω από 200 πολεμικές αποστολές».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποχαιρετά τον τελευταίο επιζώντα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αντιπτέραρχο Κωνσταντίνο Χατζηλάκο, υπογραμμίζοντας ότι «η άδολη αγάπη του για την πατρίδα και η αφοσίωσή του στην υπεράσπισή της αποτελούν παράδειγμα για όλους μας».

Ειδικότερα, με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρει:

«Με σεβασμό αποχαιρετάμε τον ηρωικό πιλότο και τελευταίο επιζώντα του Β' ΠΠ αντιπτέραρχο Κωνσταντίνο Χατζηλάκο, που συμμετείχε σε πάνω από 200 πολεμικές αποστολές. Η άδολη αγάπη του για την πατρίδα και η αφοσίωσή του στην υπεράσπισή της αποτελούν παράδειγμα για όλους μας».

Δείτε το tweet της:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για περισσότερα δωρεάν - Τα μπλόκα του Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider