Με σέλφι το «αντίο» Μητσοτάκη σε Ντράγκι: Προνόμιο να κάθομαι δίπλα σου για 20 μήνες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με σέλφι το «αντίο» Μητσοτάκη σε Ντράγκι: Προνόμιο να κάθομαι δίπλα σου για 20 μήνες
Με σέλφι το αντίο Μητσοτάκη σε Ντράγκι: «Προνόμιο να κάθομαι δίπλα σου, τα καλύτερα Μάριο στις μελλοντικές σου προσπάθειες».

Σέλφι με τον Μάριο Ντράγκι έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών με θέμα την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται δίπλα από τον Μάριο Ντράγκι, ενώ χαμογελούν και οι δύο.

«Ήταν προνόμιο να κάθομαι δίπλα από τον Μάριο Ντράγκι στις συνόδους της ΕΕ για 20 μήνες! Είναι ένας πραγματικός Ευρωπαίος ηγέτης! Εύχομαι τα καλύτερα Μάριο για τα μελλοντικά σου σχέδια!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δείτε την ανάρτηση:

Μήνυμα Ντράγκι υπέρ της ΕΕ, στην «αυλαία» αποχώρησης του από την πρωθυπουργία

Στις τελευταίες του δηλώσεις ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, ο Μάριο Ντράγκι αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που επετεύχθησαν.

«Η απόφαση που ελήφθη την περασμένη νύχτα οδήγησε σε μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, μετά την συμφωνία μας, μειώθηκε κατά 10%. Αυτό αποδεικνύει ότι το στοιχείο της κερδοσκοπίας είναι σημαντικό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έπρεπε να αντιμετωπιστεί από την αρχή η κρίση, και σύντομα θα οδηγήσει και σε μείωση των λογαριασμών», τόνισε ο Ντράγκι.

«Η ΕΕ είναι βασικής σημασίας. Η Ιταλία πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού σχεδίου με την αξιοπιστία, την αποφασιστικότητα, την εγκυρότητα που αρμόζουν σε μια χώρα σαν την δική μας», πρόσθεσε ο Ιταλός, απερχόμενος, πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ιταλία: Ορκίζεται πρωθυπουργός το Σάββατο η Μελόνι – Η λίστα των υπουργών της

Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πλαφόν στο φυσικό αέριο - Πείστηκαν και οι πιο καχύποπτοι

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια πολιτική στρουθοκάμηλος

gazzetta
gazzetta reader insider insider