Κυβερνητικές πηγές: Ενδεχομένως και αύριο οι ανακοινώσεις για τα μέτρα ενεργειακής στήριξης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυβερνητικές πηγές: Ενδεχομένως και αύριο οι ανακοινώσεις για τα μέτρα ενεργειακής στήριξης
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, «έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος».

«Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για το Εθνικό Σχέδιο που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, «έδειξε» σε σημαντική μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος για το σύνολο νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Η ανάρτηση του Αλ. Πατέλη

Το μήνυμα του Σκρέκα

Ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε ότι τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να περιμένουν τις Ευρωπαϊκές αποφάσεις γι’ αυτό γίνονται καθημερινά συσκέψεις προκειμένου το θέμα να αντιμετωπιστεί.

Ο υπουργός χαρακτήρισε πάρα πολύ καλή τη δουλειά που έχει γίνει από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και επανέλαβε πως όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός, όποια υπερκέρδη προκύψουν από τους παρόχους, θα επιστραφούν αμέσως στους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην 20η θέση μεταξύ 33 χωρών της Ευρώπης η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα

Σκρέκας: Δεν μπορούν τα νοικοκυριά να περιμένουν τις ευρωπαϊκές αποφάσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider