Partygate: Φωτογραφία εκθέτει τον Τζόνσον - Παραβρίσκεται στο πάρτι δίπλα σε μπουκάλι με σαμπάνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Partygate: Φωτογραφία εκθέτει τον Τζόνσον - Παραβρίσκεται στο πάρτι δίπλα σε μπουκάλι με σαμπάνια
Το σκάνδαλο που ονομάστηκε «partygate» στην Βρετανία, έχει φέρει τον Τζόνσον στην δύσκολη θέση να παλεύει για την πρωθυπουργία του, με ένα διογκούμενο αριθμό βουλευτών του να τον καλούν να παραιτηθεί.

Φωτογραφία με τον Βρετανό πρωθυπουργό στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην Daily Mirror, προσθέτοντας στην πίεση που ήδη δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον καθώς βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση για τις συγκεντρώσεις παραβίασης των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Τζόνσον να στέκεται δίπλα σε μέλη του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ, βρισκόμενος κοντά σε φαγητό και σε ένα μπουκάλι σαμπάνια, ενώ παριστάμενοι είναι ντυμένοι με γιρλάντες και με σκουφί Άη-Βασίλη. Σύμφωνα με τον σχολιασμό από το Bloomberg η φωτογραφία ενδεχόμενα είναι από το πάρτι της 15ης Δεκεμβρίου στο οποίο ο Τζόνσον «παραβρέθηκε για λίγο».

Το διάστημα που τραβήχτηκε η φωτογραφία τα μέτρα για την πανδημία στο Λονδίνο απαγόρευαν τις κοινωνικές επαφές μεταξύ μελών διαφορετικών νοικοκυριών. «Αν και υπάρχουν εξαιρέσεις για λόγους εργασίας, δεν πρέπει να πηγαίνεις σε ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα ή πάρτι στην δουλειά, όταν αυτό είναι κατά κύριο λόγο μια κοινωνική δραστηριότητα».

Το σκάνδαλο που ονομάστηκε «partygate» στην Βρετανία, έχει φέρει τον Τζόνσον στην δύσκολη θέση να παλεύει για την πρωθυπουργία του, με ένα διογκούμενο αριθμό βουλευτών του να τον καλούν να παραιτηθεί. Μια προκαταρκτική έρευνα για το γεγονός επισήμανε «αποτυχία ηγεσίας και αποφάσεων» όσον αφορά την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μπ. Τζόνσον δεσμεύεται να δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της έκθεσης της Σου Γκρέι για το partygate

Ο Τζόνσον τραγούδησε το «I Will Survive» στον νέο διευθυντή επικοινωνίας του

Βρετανία: Νέα πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Τον καλούν να παραιτηθεί

gazzetta
gazzetta reader insider insider