Οικονόμου: Ο Τσίπρας διχάζει και εργαλειοποιεί την πανδημία τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Ο Τσίπρας διχάζει και εργαλειοποιεί την πανδημία τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις
«Σήμερα το πρωί ύστερα από επικοινωνία του Γραφείου του Πρωθυπουργού με την Εκκλησία της Ελλάδος έγιναν όλα όσα χρειάζεται να γίνουν με σοβαρότητα, συνεργασία και αποτελεσματικότητα», αναφέρει η δήλωση.

«Απελπιστικά μόνο» χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε δήλωση του, ενώ αναφέρει πως προσπαθεί να διχάσει και να εργαλειοποιήσει την πανδημία για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, όσον αφορά στην συζήτηση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων στις εκκλησίες. Αναλυτικά, η δήλωση επισημαίνει:

«Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε χθες στη συνέντευξή του ότι και για τους χώρους θρησκευτικής λατρείας πρέπει να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και ότι ζητούμενο είναι ο τρόπος εφαρμογής τους. Σήμερα το πρωί ύστερα από επικοινωνία του Γραφείου του Πρωθυπουργού με την Εκκλησία της Ελλάδος έγιναν όλα όσα χρειάζεται να γίνουν με σοβαρότητα, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και μένει απελπιστικά μόνος του στην προσπάθεια να διχάσει και να εργαλειοποιήσει την πανδημία για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider