Ο Π. Γερουλάνος αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Π. Γερουλάνος αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία
Την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας μετά τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, Παύλος Γερουλάνος.

Την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας μετά τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, Παύλος Γερουλάνος.

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια της φίλης και συντρόφισσας Φώφης Γεννηματά. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι με την οικογένειά της. Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Παύλος Γερουλάνος.

Α. Λοβέρδος: «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με μια λιτή ανάρτηση αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά. «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!».

Χ. Καστανίδης: Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας

«Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας» αναφέρει για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ο Χάρης Καστανίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ν. Ανδρουλάκης: Η Φώφη Γεννηματά αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η Φώφη Γεννηματά πέρασε στην ιστορία. Αφήνοντας πίσω της μεγάλη προσφορά και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το Κίνημά μας, αλλά και μια δημιουργική, αξιοπρεπή και γεμάτη ήθος πορεία στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας», σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης και προσθέτει:

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις που βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ειδικά, για όλους εμάς που συμπορευτήκαμε μαζί της τα πιο δύσκολα χρόνια της Παράταξης, είναι μια ημέρα ανείπωτης θλίψης. Την αποχαιρετούμε με αγάπη. Η σκέψη μου σήμερα είναι στην οικογένειά της. Ελπίζω τα μηνύματα αγάπης και αναγνώρισης όλης της ελληνικής κοινωνίας να απαλύνουν έστω και λίγο τον πόνο τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider