Γερμανία: Η «Ομάδα του Μέλλοντος» και οι φιλοδοξίες του Λάσετ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γερμανία: Η «Ομάδα του Μέλλοντος» και οι φιλοδοξίες του Λάσετ
Την «Ομάδα του Μέλλοντος» παρουσίασε σήμερα υπό το σύνθημα «Ειδικοί αντί για πειράματα», ο υποψήφιος της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) Άρμιν Λάσετ.

Την «Ομάδα του Μέλλοντος» παρουσίασε σήμερα υπό το σύνθημα «Ειδικοί αντί για πειράματα», ο υποψήφιος της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) Άρμιν Λάσετ, ενώ τα δημοσκοπικά ποσοστά του εξακολουθούν να υποχωρούν.

Η οκταμελής ομάδα που θα πλαισιώσει τον κ. Λάσετ αποτελείται από τον Φρίντριχ Μερτς, πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, αρμόδιο για θέματα οικονομίας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και μείωσης της φορολογίας, τον Αντρέας Γιουνγκ, αναπληρωτή επικεφαλής της ΚΟ με αρμοδιότητα τις πολιτικές για το Κλίμα και την Ενέργεια, την Ντοροτέ Μπερ, υπουργό στην Καγκελαρία, με αρμοδιότητα την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, τον Πέτερ Νόιμαν, ειδικό σε θέματα τρομοκρατίας, υπέρμαχο της ιδέας για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, την Κάριν Πρίεν, υπουργό Παιδείας στο Σλέσβιγκ-Χολστάιν, την Σίλβια Μπρέχερ, υπεύθυνη για τα θέματα οικογένειας, τον Τζο Τσιάλο, στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας της χώρας και υποψήφιο βουλευτή και την Μπάρμπαρα Κλεπς, υπουργό Παιδείας της Σαξονίας, η οποία θα ασχοληθεί με τα θέματα «ισότιμων συνθηκών διαβίωσης».

«Ανυπομονώ να δω τις προσωπικότητες που έχει να προσφέρει το SPD», δήλωσε ο 'Αρμιν Λάσετ παρουσιάζοντας τους συνεργάτες του, οι οποίοι, όπως είπε, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης SPD - Πρασίνων - Αριστεράς, «δεν θα κάνουν πειράματα ιδεολογικής φύσης».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider