Πλακιωτάκης: Να συγκληθεί η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πλακιωτάκης: Να συγκληθεί η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ

Την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και εντός της Κυριακής, ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως δήλωσε, το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε και οδήγησε στην αναβολή του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος είναι απαράδεκτο και πλήγωσε την εικόνα και το κύρος της παράταξης.

«Παρότι γνωρίζουμε τους υπεύθυνους, δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Προτείνω την άμεση σύγκληση του αρμόδιου οργάνου», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυξήσεις στα καύσιμα σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ - Τι θα σήμαινε πετρέλαιο στα 200 δολάρια

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Πώς φορολογούνται επικαρπία και ψιλή κυριότητα - Νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ

Κατώτατος μισθός: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις «ψαλιδίζουν» την πιο γενναία αύξηση - Το επικρατέστερο σενάριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider