Στήριξη Μητσοτάκη στις επιθέσεις που δέχεται η Νίκη Κεραμέως και άλλες γυναίκες της κυβέρνησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στήριξη Μητσοτάκη στις επιθέσεις που δέχεται η Νίκη Κεραμέως και άλλες γυναίκες της κυβέρνησης
Την απόλυτη στήριξή του στις επιθέσεις που δέχτηκε όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πρόσφατα η υπουργός Παιδείας.

Την απόλυτη στήριξή του στις επιθέσεις που δέχτηκε όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πρόσφατα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αλλά και άλλες γυναίκες - μέλη της κυβέρνησης, όπως η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στο τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα από το βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης επιτέθηκε επί προσωπικού στην κ. Κεραμέως λέγοντας ότι «σφαγιάζει» χιλιάδες υποψηφίους που μένουν εκτός ΑΕΙ λόγω χαμηλών επιδόσεων στις πανελλήνιες εξετάσεις, και πως το κάνει αυτό ενώ είναι η ίδια μητέρα δυο παιδιών.

«Λυπάμαι. Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά, η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημο σας. Πέρυσι η βάση για την Αρχιτεκτονική ήταν 10, φέτος έγινε 14. Ποιος αποκλείει τα παιδιά; Και σήμερα αυτό το παιδί δεν μπαίνει στο Μετσόβιο και στο Αριστοτέλειο» ήταν η φρασεολογία του κ. Φίλη.

Από σήμερα έως και την Τετάρτη συζητείται και ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το σημαντικό νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις», που εισάγει τις έννοιες της αξιολόγησης για σχολικές μονάδες και εκπαιδευτικούς και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider