Τουρκία: Η Ελλάδα στις συζητήσεις του Καλίν με τον σύμβουλο ασφαλείας του Μπάιντεν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τουρκία: Η Ελλάδα στις συζητήσεις του Καλίν με τον σύμβουλο ασφαλείας του Μπάιντεν
Συνάντηση Ταγίπ Ερντογάν και Τζο Μπάιντεν
Οι συνεργάτες των Ερντογάν και Μπάιντεν συζήτησαν για το Αφγανιστάν, τη Συρία, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- στο επίκεντρο συζητήσεων που είχε την Παρασκευή ο κορυφαίος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ , Τζέικ Σάλιβαν.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το Αφγανιστάν, τη Συρία, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Όπως αναφέρει η Άγκυρα, Καλίν και Σάλιβαν συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία Τουρκίας και ΗΠΑ, στο πλαίσιο των επoικοδομητικών συνομιλιών που είχαν οι πρόεδροι των δύο χωρών, Ταγίπ Ερντογάν και Τζο Μπάιντεν, στη Σύνοδο Κορυφής του NATO στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ξεκινά η «κούρσα» υποβολής για 6,8 εκατομμύρια φορολογουμένους

«Αλλάζουν όψη» τα Προσφυγικά στους Αμπελόκηπους - Προς χρήση κοινωνικής κατοικίας

Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν το νησί Χαργκ, τον πετρελαϊκό κόμβο της Τεχεράνης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider