Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Να αποκηρύξεις δημοσίως τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Να αποκηρύξεις δημοσίως τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια
«Κύριε Τσίπρα βάλατε πλάτη; Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας!», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

«Στελέχη σας υπονομεύουν την εμβολιαστική διαδικασία. Ο Πολάκης έκανε απαράδεκτες αναρτήσεις αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα ότι αυτό το θαύμα της επιστήμης, το εμβόλιο δεν θα έπρεπε να το αγκαλιάσουμε αλλά να είμαστε καχύποπτοι. Γιατί λέει ο μεγάλος επιστήμων, πως είναι δυνατόν να ανακαλύψαμε το εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες ενώ το προηγούμενο ήθελε τέσσερα χρόνια. Κύριε Τσίπρα βάλατε πλάτη; Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας!», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε στη δευτερολογία του λέγοντας πως «βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τις θα γίνει στις επόμενες εκλογές, Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το ψέμα ότι βάλατε πλάτη στην κυβέρνηση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και απαρρίθμησε όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider