ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι πολίτες τον «μαύρισαν» λόγω των επιλογών του

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι πολίτες τον «μαύρισαν» λόγω των επιλογών του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Απάντηση του κυβερνώντος κόμματος στα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ

«Στην τοποθέτηση του στο ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δημοσιεύθηκε στην "Αυγή", ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι "τα μεγάλα συμφέροντα έκαναν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη". Η αναφορά αυτή είναι βαθύτατα προσβλητική για τους 2.251.618 πολίτες που τον ψήφισαν στις εκλογές του 2019 και τον εξέλεξαν πρωθυπουργό» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σημειώνει ότι αυτή η τοποθέτηση «δείχνει ανεπίτρεπτη, για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιφρόνηση του βασικού κανόνα της δημοκρατίας περί εναλλαγής των κομμάτων στην εξουσία» και προσθέτει ότι «ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι πολίτες τον "μαύρισαν" λόγω των επιλογών του. Ας ψάξει εκεί τα αίτια της ήττας του».

«Όσο για τα περί γραμματίων, μόλις χθες καταγγέλθηκε η συναλλαγή της κυβέρνησής του με φωτογραφική νομοθέτηση υπέρ συμφερόντων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Κέρδη άνω των 2,5 δισ. ευρώ στο εξάμηνο με το βλέμμα σε υψηλότερα

Καύσιμα: Ξεκινά από σήμερα η νέα επιδότηση στο ντίζελ - Πώς επηρεάζει τουρισμό, μεταφορές και νησιά

«Ανακαινίζω»: Πόσες βεβαιώσεις επιλεξιμότητας υποβλήθηκαν για επιδότηση έως 36.000 ευρώ - Ανοικτή έως 31/8 η πλατφόρμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider