Με πυρά κατά του Βαρουφάκη η απάντηση Δραγασάκη στη ΝΔ - Επιμένει η ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με πυρά κατά του Βαρουφάκη η απάντηση Δραγασάκη στη ΝΔ - Επιμένει η ΝΔ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ-Βαρουφάκη-επιχειρηματικών συμφερόντων».

Με έντονη επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη έρχεται η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, στα όσα ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία για τον δεύτερο, σχετικά με την Επιτροπή Παιγνίων και τον ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ-Βαρουφάκη-επιχειρηματικών συμφερόντων».

Σε δήλωση του, ο κ. Δραγασάκης σημειώνει πως «ο Γ. Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του.

Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως "χρήσιμο λαγό". Η αθλιότητα όμως δεν θα μένει αναπάντητη. Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ήδη καταγραφεί επίσημα σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, θα τη βρουν εκεί» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Επιμένει η ΝΔ

Τη δήλωση του κ. Δραγασάκη σχολίασε η ΝΔ, με το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος να αναφέρει πως «μ

όνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα. Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας.

Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα» κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider