Πρόσκληση στους βουλευτές για τεστ κορονοϊού την Τετάρτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόσκληση στους βουλευτές για τεστ κορονοϊού την Τετάρτη
Οι βουλευτές θα προσέρχονται σε ομάδες των 60 το μεσημέρι της Τετάρτης για να ψηφίζουν, την ονομαστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου της Προανακριτικής Επιτροπής που αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πρόσκληση για εθελοντική προσέλευση για τεστ κορονοϊού έλαβαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων το απόγευμα της Δευτέρας, μιας και από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν να προσέρχονται άπαντες στο κτίριο, με αφορμή και την ονομαστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου της Προανακριτικής Επιτροπής που αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, οι βουλευτές θα προσέρχονται σε ομάδες των 60 το μεσημέρι της Τετάρτης για να ψηφίζουν. Ευκαιρίας δοθείσης, λοιπόν, και εφόσον το επιθυμούν, θα περνούν και από μοριακό τεστ μεταξύ 10:00 και 18:00 την Τετάρτη, στο Εντευκτήριο της Βουλής.

«Επισημαίνουμε ότι η εξέταση γίνεται σε ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, αλλά παρόλα αυτά, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή θα διευκολύνει την αναγνώριση της ενδεχόμενης διασποράς του ιού και τη διακοπή της περαιτέρω μετάδοσής του, ειδικά την περίοδο αυτή που η Βουλή επιστρέφει σε εντατικότερους ρυθμούς λειτουργίας», αναφέρεται στο email που έλαβαν οι βουλευτές από την προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Υγειονομικής Κάλυψης της Βουλής.

Μάλιστα, για την αποφυγή συνωστισμού και καλύτερη ροή της διαδικασίας, δεδομένου ότι η προσέλευση για την ψηφοφορία έχει καθορισθεί καθ΄ ομάδας, οι βουλευτές προτρέπονται να προσέρχονται για τον έλεγχο λίγο πριν την είσοδο ή αμέσως μετά την έξοδό από την ολομέλεια.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider