Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin ο Χρήστος Σταϊκούρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin ο Χρήστος Σταϊκούρας
Κατά τη διήμερη παρουσία του κ. Σταϊκούρα στο Λουξεμβούργο θα υπάρξουν και αρκετές διμερείς συναντήσεις με θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναχωρεί σήμερα για το Λουξεμβούργο, όπου θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin, στις 9 και 10 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Joseph Daul, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis και τον Υπουργό Οικονομικών της Ιρλανδίας κ. Pascal Donohoe.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ), όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Dr. Werner Hoyer.

Αμέσως μετά ο κ. Σταϊκούρας θα επισκεφθεί τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), όπου θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Klaus Regling.

Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά τη διήμερη παρουσία του κ. Σταϊκούρα στο Λουξεμβούργο θα υπάρξουν και αρκετές διμερείς συναντήσεις με θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider