Κωνσταντάτος: Το ξεκίνημα των έργων στο Ελληνικό θα σηματοδοτήσει την ήττα του λαϊκισμού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κωνσταντάτος: Το ξεκίνημα των έργων στο Ελληνικό θα σηματοδοτήσει την ήττα του λαϊκισμού
Επενδύσεις χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν μπορούν να υπάρξουν, δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού, κ. Γιάνης Κωνσταντάτος.

Στο άμεσο ξεκίνημα των έργων της εμβληματικής επένδυσης στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού ελπίζει ο δήμαρχος Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος, σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια τέτοια επένδυση «θα σηματοδοτήσει την ήττα του λαϊκισμού και την απαρχή της Νέας Ελλάδας. Της Ελλάδας της ανάπτυξης και της δημιουργίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ως δήμαρχος του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Επένδυσης, τη στήριξα διαχρονικά, χωρίς πισωγυρίσματα και εκβιασμούς. Πάλεψα με τους συνεργάτες μου προς την κατεύθυνση της υλοποίησής της, και ο λαός της πόλης, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, επικρότησε την στάση μας αυτή.

Ευελπιστώ ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα μας καλέσει στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις στα ζητήματα τα οποία έχουμε εδώ και καιρό θέσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε η εμβληματική Επένδυση του Ελληνικού να προχωρήσει άμεσα και χωρίς προβλήματα.

Επενδύσεις χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών δεν μπορούν να υπάρξουν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider