Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο χάλκινα μετάλλια στους Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο χάλκινα μετάλλια στους Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου στην ξιφασκία και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στην κολύμβηση στα 100μ. ελεύθερο.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου στην ξιφασκία και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στην κολύμβηση στα 100μ. ελεύθερο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση:

Tα θερμά της συγχαρητήρια προς τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη εξέφρασε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, με ανάρτησή της στο twitter αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τα χάλκινα μετάλλια στη σπάθη και την κολύμβηση, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο! Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας που με το παράδειγμά τους δίνουν δύναμη σε όλους μας».

Παράλληλα, συγχαρητήρια έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας δήλωσε: «Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικώς συγχαίρω θερμά τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου και τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τη σπουδαία διάκριση που πέτυχαν και τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τους ευχαριστούμε, διότι μέσα από την επιτυχία τους μας κάνουν υπερήφανους, αποδεικνύοντας ότι όταν η δύναμη ψυχής συναντά τη σκληρή και συστηματική προσπάθεια, κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί και κάθε ευγενής στόχος μπορεί να κατακτηθεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider