Κίνα: Ξεπέρασε τα 56,38 δισ. ευρώ το εμπορικό πλεόνασμα αγαθών και υπηρεσιών το πρώτο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κίνα: Ξεπέρασε τα 56,38 δισ. ευρώ το εμπορικό πλεόνασμα αγαθών και υπηρεσιών το πρώτο τρίμηνο
Το πλεόνασμα του εμπορίου των αγαθών και των υπηρεσιών στην Κίνα ξεπέρασε τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας ένα υψηλό ιστορικό ρεκόρ

Το πλεόνασμα του εμπορίου των αγαθών και των υπηρεσιών στην Κίνα ξεπέρασε τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια (56,38 δισεκατομμύρια ευρώ) στο πρώτο τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας ένα υψηλό ιστορικό ρεκόρ, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.

Υποστηριζόμενο από το πλεόνασμα στο εμπόριο των αγαθών και των υπηρεσιών, το πλεόνασμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών της Κίνας καταγράφηκε εντός ενός λογικού και ισορροπημένου πλαισίου για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, όπως δήλωσε σε μία συνέντευξη Τύπου ο Γουάνγκ Τσουνίνγκ, αναπληρωτής διευθυντής και εκπρόσωπος Τύπου της Κινεζικής Κρατικής Υπηρεσίας Ξένου Συναλλάγματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Ολυμπιακός έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Η Μπαρτσελόνα, ποιον;

Ανελκυστήρες: «Φάκα» για τα «μαύρα» η πιστοποίηση των ασανσέρ

Αναμονή για τα δάνεια του ν. Κατσέλη - Αναστάτωση για το ΧΑ - Κλειδώνουν οι αλλαγές στο Ταμείο Ανάκαμψης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider