Μητσοτάκης: Aναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας για τη μεταρρύθμιση της οικονομίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Aναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας για τη μεταρρύθμιση της οικονομίας
«Πιστεύουμε στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια φιλική προς τις επιχειρήσεις χώρα που προσελκύει περαιτέρω ξένες επενδύσεις», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας για τη μεταρρύθμιση της οικονομίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

«Πιστεύουμε στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια φιλική προς τις επιχειρήσεις χώρα που προσελκύει περαιτέρω ξένες επενδύσεις» πρόσθεσε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Αν και πρέπει να γίνουν περισσότερα, η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο» έσπευσε να συμπληρώσει καθώς η Ελλάδα ανέβηκε 16 θέσεις στην πακγόσμια κατάταξη στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του Εconomist.

Δείτε το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Την είδηση χαιρέτισε νωρίτερα και ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

«Σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2019, η κατάταξη της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 16 θέσεις. Αυτή η σημαντική βελτίωση αντανακλά την κακή αφετηρία της, δεδομένης της καθυστερημένης ανάκαμψης από την κρίση του δημόσιου χρέους που ξεκίνησε το 2009, αλλά και του αντίκτυπου μιας κυβέρνησης υπέρ των επιχειρήσεων που έχει προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, μείωσε τους φόρους και αποκατέστησε την εμπιστοσύνη στη χώρα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Η ευρωπαϊκή λύση στο ενεργειακό έχει αργήσει - Η Τουρκία υπονομεύει την σταθερότητα

Συγχαρητήρια Κυρ. Μητσοτάκη στο νικητή των εκλογών της Βραζιλίας

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη σε Λιθουανία και Εσθονία για τη στρατηγική προσέγγισης με τις χώρες της Βαλτικής

gazzetta
gazzetta reader insider insider