Μασκ: Παρόλο που η Starlink χάνει χρήματα, η χρηματοδότηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: Παρόλο που η Starlink χάνει χρήματα, η χρηματοδότηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί
Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η προσφορά του Μασκ ήταν γνήσια ή αν εξέφραζε σαρκασμό.

Ο Έλον Μασκ υπογράμμισε ότι η εταιρεία πυραύλων του SpaceX θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το δορυφορικό σύστημα Starlink στην Ουκρανία, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις κλιμακώνουν την ένταση στην εισβολή τους.

Ειδικότερα, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «στο καλό… παρ’ όλο που η Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρείες λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους, εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την ουκρανική κυβέρνηση δωρεάν».

Πάντως, δεν έγινε αμέσως σαφές εάν η προσφορά του Μασκ ήταν αυθεντική ή αν εξέφραζε κάποιου είδους σαρκασμό, δεδομένων και των χθεσινών δημοσιευμάτων.

Όμως ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Tesla παρέθεσε και νέες απαντήσεις με tweets του. «Θα πρέπει ακόμα να κάνουμε καλές πράξεις» απάντησε σε έναν άλλο χρήστη του Twitter ενώ αργότερα πρόσθεσε σκωπτικά πως: «Η μοίρα αγαπά την ειρωνεία».

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Έλον Μασκ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δημοσίευσε την «ειρηνευτική πρότασή» του για την Ουκρανία, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων παραχώρηση ουκρανικών εδαφών στη Ρωσία και επανάληψη των εκλογών υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ στις προσαρτηθείσες περιοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Deutsche Bank: Πρώην διευθύντρια καταγγέλλει πως απολύθηκε λόγω ηλικίας και φύλου

Το «μυστικό» του CEO της Target: Τρώω και κοιμάμαι σαν παίζω στο US Open ή στο Super Bowl

Παγκόσμια Τράπεζα: Η φτώχεια στην Ουκρανία έχει δεκαπλασιαστεί λόγω του πολέμου

gazzetta
gazzetta reader insider insider