Τουρκία: Μεγάλες απώλειες για τις τραπεζικές μετοχές, μετά από το ράλι του +150%

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τουρκία: Μεγάλες απώλειες για τις τραπεζικές μετοχές, μετά από το ράλι του +150%
Μέσα στις 2 τελευταίες μέρες, οι μετοχές των τραπεζών της Τουρκίας έχουν υποχωρήσει 17%.

Ισχυρές απώλειες σημειώνουν οι μετοχές των τραπεζών στο χρηματιστήριο της Τουρκίας, μετά από το ράλι των προηγούμενων μηνών στο οποίο κατέγραψαν κέρδη 150%.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο δείκτης των τραπεζών στην αγορά της Κωνσταντινούπολης έφτασε να υποχωρεί έως και 9,5% την Τετάρτη, μετά από τη ισχυρή πτώση της Τρίτης, που οδήγησε τον γενικό χρηματιστηριακό δείκτη της Τουρκίας σε απώλειες 1,6%.

Μέσα στις 2 τελευταίες μέρες, οι μετοχές των τραπεζών της Τουρκίας έχουν υποχωρήσει 17%.

Σημειώνεται πως από τα μέσα του Ιουλίου οι τραπεζικές μετοχές στην Τουρκία κατέγραψαν μεγάλη άνοδο, με αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν να υποστηρίζουν πως οι τοποθετήσεις ξένων επενδυτών στους εγχώριους τραπεζικούς τίτλους αποτελούν σημάδια της επενδυτικής εμπιστοσύνης στην τουρκική οικονομία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέα «βουτιά» στο Χρηματιστήριο της Αθήνας - Εξαϋλώθηκαν τα φετινά κέρδη του Γενικού Δείκτη

Μέση Ανατολή: Στο συρτάρι τρία μέτρα για την ακρίβεια

Πρωτοβουλία αυτοπεποίθησης από Αθήνα για την προστασία της Κύπρου - Και η Ελλάδα στο πυρηνικό πρόγραμμα της Γαλλίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider