Έργα του ΕΠΑνΕΚ στην καμπάνια «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έργα του ΕΠΑνΕΚ στην καμπάνια «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου»
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ.

Δύο σημαντικά έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» - ΕΠΑνΕΚ επιλέγονται για προβολή στον διαγωνισμό ψηφιακής καρτ ποστάλ της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου».

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ.

Η Πανευρωπαϊκή καμπάνια επικοινωνίας «Η Ευρώπη στη Περιφέρειά μου 2021» επιλέγει να προβάλει σε μορφή ψηφιακής καρτ ποστάλ, τον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου της Ρεβυθούσας και τη Συντήρηση και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών.

Οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων έργων του ΕΠΑνΕΚ επιλέχθηκαν μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού και προσαρμόστηκαν σε μορφή ηλεκτρονικής postcard για προβολή και διαμοίραση από τα μέσα επικοινωνίας του Προγράμματος.

Επίσης στο πλαίσιο της καμπάνιας θα τυπωθεί και ένας αριθμός φυσικών καρτών από την καμπάνια #euinmyregion προκειμένου να προβληθούν περαιτέρω.

Τέλος στην ανάρτηση αναφέρεται: «Αν είστε δικαιούχους του ΕΠΑνΕΚ και θα θέλατε να προβάλλετε το έργο σας μέσω της καμπάνιας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider