Ι. Τσακίρης: Στοχευμένα σχέδια ενίσχυσης για τους τομείς που έχουν πληγεί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ι. Τσακίρης: Στοχευμένα σχέδια ενίσχυσης για τους τομείς που έχουν πληγεί
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης
«Το υπουργείο έχει επιλεκτικά και στοχευμένα σχέδια ώστε αν χρειαστεί να επέμβει σε κλάδους και τομείς που θέλουν ουσιαστική ενίσχυση».

«Τα χρήματα από το νέο ΕΣΠΑ, που αναμένεται να εγκριθεί έως το Σεπτέμβριο, σε συνδυασμό με τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης θα δημιουργήσουν μια δύναμη πυρός και οι πόροι θα αλλάξουν μια και καλή την εικόνα της χώρας τα επόμενα χρόνια», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.

Επιπλέον, σημείωσε πως τα χρήματα στην πραγματική οικονομία θα έρχονται πολύ γρήγορα και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ανθεκτική σε εξωτερικούς παράγοντες και θα αλλάξει το μείγμα των επιχειρήσεων».

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει νέα οικονομική ενίσχυση σε κλάδους που έχουν πληγεί από την πανδημία, όπως ο τουρισμός και η εστίαση απάντησε πως «το υπουργείο έχει επιλεκτικά και στοχευμένα σχέδια ώστε αν χρειαστεί να επέμβει σε κλάδους και τομείς που θέλουν ουσιαστική ενίσχυση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση - Μέχρι τις 21 Ιουλίου η νέα προθεσμία

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ελέγχονται - Από «κόσκινο» οι καταθέσεις, τα ακίνητα, ακόμη και οι λογαριασμοί ρεύματος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider