Παπαθανάσης: Δεν θα γίνουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαθανάσης: Δεν θα γίνουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία

Απόφαση με την οποία θα απαγορεύεται να πραγματοποιηθούν ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχεία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης σε συνέντευξή του στο Open ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες ότι κάποια ξενοδοχεία ετοιμάζουν ρεβεγιόν στα εστιατόριά τους για τις γιορτές.

«Αυτά θα περιοριστούν. Θα βγει μια απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα» τόνισε ο κ. Παπαθανάσης, προσθέτοντας ότι «δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσουν τα εστιατόρια, δεν θα γίνουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία, ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε παράλληλα ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει καμία άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

«Κάθε μέρα και καλύτερα το click away»

Αναφορικά με τις πρώτες μέρες εφαρμογής του click away στο λιανεμπόριο σημείωσε ότι «κάθε μέρα πάει κάθε μέρα και καλύτερα, δίνει εισόδημα στο λιανικό εμπόριο, καθώς είχαν φρενάρει ο παραδόσεις και κάθε μέρα βελτιώνεται» .

Επανέλαβε τέλος ότι οι επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου διατηρούν όλα τα δικαιώματα που έχουν ως κλειστές επιχειρήσεις με κρατική εντολή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider