Βρήκαμε τρόπο να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να απευθυνθείτε σε προσωπικό διακοσμητή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρήκαμε τρόπο να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να απευθυνθείτε σε προσωπικό διακοσμητή
Ο νέος, πλούσιος κατάλογος της Praktiker έχει τη λύση.

Οι περισσότεροι από εμάς θα συμφωνήσουμε ότι η λίστα με τα New Years resolutions πρέπει να φτιάχνεται το φθινόπωρο και όχι τον Δεκέμβριο, αφού οι φθινοπωρινοί μήνες είναι αυτοί που φέρνουν τις περισσότερες αλλαγές στη ζωή μας. Τότε αποφασίζουμε αν θα γραφτούμε σε μια νέα ξένη γλώσσα ή ένα νέο σπορ για να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Τότε βάζουμε στόχους σχετικά με το αν θέλουμε να διώξουμε ή να πάρουμε κιλά. Και τότε αποφασίζουμε να βρούμε ένα νέο σπίτι ή να φρεσκάρουμε τους χώρους αυτού που μένουμε ήδη.

Υπάρχουν άπειρες διαφορετικές προτάσεις για τα δύο πρώτα. Όσον, όμως, αφορά στις αλλαγές στο σπίτι, αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή που να πιάσει τόπο ή να δημιουργήσετε από την αρχή το νέο σας σπίτι, τότε ο νέος κατάλογος των Praktiker έχει τις λύσεις.

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο, θα συνειδητοποιήσετε εύκολα πως εκεί θα βρείτε πρακτικές λύσεις που καλύπτουν όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Από το σαλόνι και το χωλ μέχρι το μαθητικό/φοιτητικό και το παιδικό δωμάτιο. Λύσεις και έπιπλα που συνδυάζουν το καλό γούστο και την ποιότητα με τις ανταγωνιστικές τιμές. Η νέα συλλογή Praktiker 2021 θα σας δείξει πως κάθε αλλαγή είναι εφικτή, όποιο και αν είναι το στιλ του χώρου που θέλετε να διαμορφώσετε: μοντέρνο, βιομηχανικό, διαχρονικά κλασικό. Ας γίνουμε, όμως, πιο συγκεκριμένοι.

Στην Praktiker θα βρείτε όλα όσα θα σας κάνουν να ξυπνάτε ορεξάτοι στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ στην κουζίνα ή την παρέα των φίλων στο σαλόνι. Ακόμα και ο ύπνος γίνεται καλύτερος σε ένα υπνοδωμάτιο με απαλά χρώματα, φινετσάτα διακοσμητικά που δεν «μπουκώνουν» τον χώρο αλλά συνυπάρχουν αρμονικά. Ντιζαϊνάτα τραπέζια και καρέκλες σε ό,τι ύφασμα και χρώμα σας αρέσει. Αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες στα χρώματα-τάσεις της νέας σεζόν, όπως βαθύ μπλε, μπεζ της άμμου, μαύρο-γκρι, σάπιο μήλο, πάντα σε συνδυασμό με πράσινες νότες, καθώς και διακοσμητικά που κάνουν τη διαφορά, ώστε να απολαμβάνετε στην τηλεόραση τις αγαπημένες σας σειρές ή να καλείτε συγγενείς και φίλους τα Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να δημιουργήσετε το μαθητικό/φοιτητικό δωμάτιο των παιδιών σας ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά τους, αλλά και να το προσαρμόσετε στο δικό τους στιλ, ώστε να νιώθουν τον χώρο πραγματικά δικό τους. Σε αυτό θα βοηθήσουν άνετα γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, ράφια και φωτιστικά. Και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και με ένα καλό γεύμα όλα θα μοιάζουν καλύτερα, η Praktiker μας δίνει λύσεις και για την κουζίνα. Θα βρείτε μοντέρνες τραπεζαρίες και ξεχωριστά σερβίτσια για να απολαύσετε κάθε γεύμα της ημέρας με τους αγαπημένους σας, αλλά και σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές που θα απογειώσουν τις γαστρονομικές σας δεξιότητες αλλά και συσκευές που θα σας οργανώσουν και θα σας λύσουν τα χέρια!

Θα βρείτε όμως και στιλάτα κρεβάτια που παρέα με την ανανεωμένη σειρά στρωμάτων Zenius σας υπόσχονται τον πιο ονειρεμένο και ξεκούραστο ύπνο… τόσο που δεν θα θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Γενικώς, θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το σπίτι σας για να ανανεωθεί. Ό,τι θέλετε από λευκά είδη, είδη μπάνιου & κουζίνας μέχρι ηλεκτρικές συσκευές, βρίσκεται στα καταστήματα Praktiker.

Έστω, λοιπόν, ότι επιλέξατε τα προϊόντα που θέλετε από τον κατάλογο. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Η επικοινωνία με τους ειδικούς στη διακόσμηση ή αλλιώς με τους Interior Experts της Praktiker Hellas. Βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας να μεταμορφώσουν τον χώρο σας, με τη δυνατότητα μάλιστα να τον δείτε πριν καν αλλάξει, μέσω της υπηρεσίας Virtual Reality Experience.

Το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά και όλοι έχουμε ήδη στο μυαλό μας τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στο σπίτι μας. Τα καταστήματα Praktiker βρίσκονται πλάι μας ώστε αυτές οι αλλαγές να πιάσουν πραγματικά τόπο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider