Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου

οικογένεια Γουόλτον

Από βασιλικές οικογένειες μέχρι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, ο πλούτος φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση.

Σε πολλές περιπτώσεις ο πλούτος είναι οικογενειακή υπόθεση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μερικές από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου. 

Μέλη της οικογένειας από διαφορετικές γενιές καλύπτουν καίριες θέσεις. Τα γηραιότερα μέλη στηρίζουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ενώ τα νεότερα φέρνουν αέρα ανανέωσης και καινοτομίες!

Δείτε ποιες είναι οι 10 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, σύμφωνα με το Bloomberg:

Οικογένειες Κάργκιλ και ΜακΜίλαν

Οικογένειες Κάργκιλ και ΜακΜίλαν

Οι οικογένειες Κάργκιλ και ΜακΜίλαν βρίσκονται πίσω από τον κολοσσό προϊόντων και υπηρεσιών Cargill και οι περιουσίες τους εκτιμάται πως φτάνουν τα 42,9 δισ. δολάρια. 

Οικογένεια Αμπάνι

Οικογένεια Αμπάνι

Η περιουσία της οικογένειας Αμπάνι, πίσω από τον όμιλο που δραστηριοποιείται - μεταξύ άλλων - στον τομέα των υδρογονανθράκων εκτιμάται πως φτάνει τα 50,4 δισ. δολάρια. 

Οικογένειες Μπέρινγκερ και Βον Μπάουμπαχ

Οικογένειες Μπέρινγκερ και Βον Μπάουμπαχ

Οι οικογένειες Μπέρινγκερ και Βον Μπάουμπαχ βρίσκονται πίσω από τον όμιλο Boehringer Ingelheim που δραστηριοποιείται στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση νέων φαρμάκων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση και εκτιμάται πως η περιουσία τους φτάνει τα 51,9 δισ. δολάρια. 

Οικογένειες Βαν Νταμ, Ντε Σπόελμπερτς και Ντε Μέβιους

Οικογένειες Βαν Νταμ, Ντε Σπόελμπερτς και Ντε Μέβιους

Οι οικογένειες Βαν Νταμ, Ντε Σπόελμπερτς και Ντε Μέβιους βρίσκονται πίσω από την πολυεθνική ποτοποιία και ζυθοποιία Anheuser-Busch InBeV. Σύμφωνα με το Bloomberg «αξίζουν» περί τα 52,9 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Ερμές

Οικογένεια Ερμές

Η οικογένεια Ερμές βρίσκεται πίσω από τον όμιλο πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ Hermes και εκτιμάται πως η περιουσία της φτάνει τα 53,1 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Γουέρτχάιμερ

Οικογένεια Γουέρτχάιμερ

Η οικογένεια Γουέρτχάιμερ που βρίσκεται πίσω από τον όμιλο πολυτελών προϊόντων Chanel εκτιμάται πως έχει περιουσία περί τα 57,6 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Αλ Σαούντ

Οικογένεια Αλ Σαούντ

Εκτιμάται πως η περιουσία της βασιλικής οικογένειας Αλ Σαούντ φτάνει τα 100 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Κοχ

Οικογένεια Κοχ

Η οικογένεια Κοχ βρίσκεται πίσω από τον όμιλο Koch και στην 3η θέση των πλουσιότερων οικογενειών του κόσμου. Η περιουσία της εκτιμάται πως φτάνει τα 124,5 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Μαρς

Οικογένεια Μαρς

Πίσω από τη δημοφιλή σοκολατοβιομηχανία Mars βρίσκεται η ομώνυμη οικογένεια, η περιουσία της οποίας εκτιμάται πως αγγίζει τα 126,5 δισ. δολάρια.

Οικογένεια Γουόλτον

Οικογένεια Γουόλτον

Πίσω από την αλυσίδα καταστημάτων Walmart βρίσκεται η οικογένεια Γουόλτον. Η περιουσία της εκτιμάται πως φτάνει τα 190,5 δισ. δολάρια, κάνοντας την, την πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου, σύμφωνα με το Bloomberg.

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ