Οι κάρτες που δίνουν bonus στα σουπερμάρκετ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι κάρτες που δίνουν bonus στα σουπερμάρκετ

Σημαντικές εκπτώσεις, πρόσβαση σε ειδικές ενέργειες αλλά και δωροεπτιαγές προσφέρουν στους πιστούς πελάτες τους τα σουπερμάρκετ, αρκεί να πραγματοποιήσουν τις ειδικές κάρτες μέλους που διαθέτουν δωρέαν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την χρήση καρτών που δίνουν οι αλυσίδες σουπερμάρκετ, προκειμένου να μαζέψουν πόντους και να κάνουν φθηνότερες αγορές.
Η απήχηση των καρτών σύμφωνα με στελέχη των λιανεμπορικών Ομίλων είναι μεγάλη από τότε που η κρίση ξεκίνησε στη χώρα μας, καθώς έχει γίνει πλέον κατανοητό στον καταναλωτή το όφελος που αποκομίζει από την συχνή χρήση της κάρτας.
Τα σούπερ μάρκετ που διαθέτουν κάρτες μέλους καθώς και οι παροχές που κάθε μία προσφέρει, είναι ενδεικτικά οι εξής:

Κάρτα ΑΒ Plus / σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος
Προσφέρει:
1 πόντο για κάθε 3€ αγορών
1 πόντο με κάθε χρήση επαναχρησιμοποιούμενης σακούλας ΑΒ
Ειδικές προσφορές μέσω του 15ημερου εντύπου
Ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούνται για τους κατόχους της κάρτας, είτε στα καταστήματα είτε με αποκλειστικές ταχυδρομήσεις στο σπίτι
Κάθε φορά που συμπληρώνετε 200 πόντους Plus παίρνετε Επιταγή Έκπτωσης 6 Eυρώ για τις επόμενες αγορές σας. Τις επιταγές έκπτωσης τις παίρνετε αυτόματα σε οποιοδήποτε κατάστημα ΑΒ κάνετε τις αγορές σας

Κάρτα Club Carrefour / σούπερ μάρκετ Carrefour, Carrefour Planet, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Μαρινόπουλος Express και 5′ Μαρινόπουλος

Προσφέρει:
Για κάθε 5 ευρώ αγορών, 2 πόντους.
Μόλις συμπληρώσετε 400 πόντους, κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 3 ευρώ, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στις επόμενες αγορές σας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Κάρτα Mas Card/ σούπερ μάρκετ «Μασούτης»

Προσφέρει:
Με κάθε αγορά 3 ευρώ ο καταναλωτής κερδίζει 1 πόντο ενώ επιπλέον πόντους κερδίζει, αγοράζοντας προϊόντα που έχουν ειδική σηματοδότηση στα καταστήματα. Έτσι εύκολα συμπληρώνει 200 πόντους και τότε κερδίζει αυτόματα έκπτωση αξίας 6 ευρώ από τις αγορές του.

Οι αλυσίδες σουπερμάρκετ πάντως συνεργάζονται με τις τράπεζες, όπου μέσω της χρήσης πιστωτικών καρτών, οι καταναλωτές έχουν σημαντική επιστροφή μετρητών.

Ειδικότερα η Εurobank συνεργάζεται με τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express της εταιρείας Μαρινόπουλος, και προσφέρει στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών συνολική επιστροφή μετρητών 2%. Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Eπίσης η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει στους πελάτες της την πιστωτική η χρεωστική κάρτα ΑΒ Plus MasterCard, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσφέρει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών το οποίο συνδέεται με το πρόγραμμα πιστότητας ΑΒ Plus.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι της κάρτας κερδίζουν επιπλέον πόντους ΑΒ Plus από όλες τις αγορές σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διπλάσιους πόντους στα ΑΒ, χρησιμοποιώντας τη μαζί με την κάρτα του προγράμματος AB Plus.

Ειδικότερα, κερδίζουν:
1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε 3 ευρώ αγορών στα καταστήματα AB.
1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε 10 ευρώ αγορών οπουδήποτε αλλού.
100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη αγορά.

Οι πόντοι αυτοί αθροίζονται με τους πόντους που έχουν συγκεντρωθεί με το πρόγραμμα ΑΒ Plus. Με τη συγκέντρωση 200 πόντων, ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει μία επιταγή έκπτωσης AB Plus αξίας 6 ευρώ.

Τέλος συνεργασία με την Σκλαβενίτης έχει η Εθνική Τράπεζα όπου μέσω του προγράμματος της go4more, δίνει στον καταναλωτή 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει με τις επόμενες αγορές του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider