Η ΕΥΔΑΠ ανοίγει τα Ταμεία της για το καταναλωτικό κοινό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΕΥΔΑΠ ανοίγει τα Ταμεία της για το καταναλωτικό κοινό
Κατά την προσέλευση στο περιφερειακό κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό.

Ανοιχτά θα είναι από την Δευτέρα, 4 Μαΐου, τα ταμεία της και στα 12 περιφερειακά της κέντρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ΕΥΔΑΠ, σε περίπτωση αδυναμίας να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους από τα εναλλακτικά κανάλια που διαθέτει η εταιρεία γι’ αυτό τον σκοπό.

Η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την Πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, όπως ενδεικτικά η τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς, η χρήση γαντιών και μασκών από το προσωπικό όπου απαιτείται κατά την εξυπηρέτηση, η ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων και η τήρηση του κατά περίπτωση μέγιστου αριθμού πελατών ανά χώρο εξυπηρέτησης.

Σημειώνεται ότι κατά την προσέλευση στο Περιφερειακό Κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε εισερχομένου.

Η ΕΥΔΑΠ συστήνει στους καταναλωτές να προτιμούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης:

Για την πληρωμή λογαριασμού, μέσω:
• Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
• Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων:
• Στο [email protected]
• Στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.α.
• Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider