Οι 10 αγαπημένοι προορισμοί των δισεκατομμυριούχων για το 2019

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 10 αγαπημένοι προορισμοί των δισεκατομμυριούχων για το 2019

Προορισμοί εξωτικοί, προορισμοί οικονομικοί, προορισμοί εναλλακτικοί αλλά και προορισμοί που κεντρίζουν κυρίως το ενδιαφέρον των δισεκατομμυριούχων αυτού του πλανήτη διαμορφώνουν στις μέρες τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη.

Σύμφωνα μάλιστα με το πρακτορείο πολυτελών ταξιδίων Original Travel, το οποίο σχεδιάζει τα ταξίδια των υπερπλούσιων του πλανήτη, οι φετινοί αγαπημένοι προορισμοί στους οποίους η παγκόσμια ελίτ σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματά της είναι οι παρακάτω.

Το 2019, οι κρατήσεις του Original Travel για την Αίγυπτο εκτιμάται ότι θα τριπλασιαστούν εν συγκρίσει με το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό πρακτορείο μάλιστα, υπάρχουν δύο βασικά αξιοθέατα που τροφοδοτούν αυτή την τάση.

Το πρώτο είναι το Steam Ship Sudan, μια κρουαζιέρα στο Νείλο μεταξύ Λούξορ και Ασουάν, η οποία σταματά σε όλους του αρχαιολογικούς χώρους, τους ναούς και τους τάφους που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής. 

Το δεύτερο είναι το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο, που θα  μεταφέρθηκε σε ένα νέο κτήριο με θέα τις πυραμίδες της Γκίζας. Το μουσείο, άκρως εντυπωσιακό, θα φιλοξενεί πάνω από 100.000 αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα, πολλά από τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό αλλά και την πλήρη συλλογή του βασιλειά Τουτανχαμόν με πάνω από 50.000 αντικείμεν. Μόλις ολοκληρωθεί, το μουσείο θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο το οποίο είναι αφιερωμένο σε έναν μόνο πολιτισμό.

Το βασικό νησί της Ιαπωνίας, Honshu, είναι ιδανικός προορισμός πολυτελείας με πολλά αξιοθέατα.

Μάλιστα υπάρχουν κι αρκετά μέσα πολυτέλειας στην συγκεκριμένη χώρα, όπως το τρένο The Twilight Express Mizukaze το καλύτερο δωμάτιο του οποίου κοστίζει 22.000 δολάρια το διήμερο ή το τρένο Skiki-Shima με πολυτελείς σουίτες και γυάλινη οροφή για απρόσκοπτη θέα στη φύση κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Οι κρατήσεις για την Ισλανδία αναμένεται να διπλασιαστούν το 2019 εν συγκρίσει με το 2018. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ήδη από το 2017 έχει ψηφίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για να ταξιδέψει κανείς.

Πολλοί επισκέπτες ταξιδεύουν εκεί για να θαυμάσουν το μοναδικό Βόρειο Σέλας. Το ION Luxury Adventure Hotel στο «Χρυσό Κύκλο» της Ισλανδίας σχεδιάστηκε ειδικά για τη παρατήρηση του εντυπωσιακού φαινομένου. Πέρα από αυτό, όμως οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα «κρυστάλλινα σπήλαια», τους μεγάλους καταράκτες, τα ισλανδικά άλογα και τις παραλίες μαύρης άμμου.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2019, το Original Travel είχε τον ίδιο αριθμό κρατήσεων που είχε για ολόκληρο το 2018.

«Στην περιοχή αναβιώνουν τα πολυτελή ταξίδια με τους επισκέπτες να εστιάζουν στα μαγευτικά τοπία της ζούγκλας και στις αποικιακές πόλεις της Κολομβίας» αναφέρει το Original Travel.

«Αυτό το Νοέμβριο άνοιξε το exclusive Corocora camp, σε ένα απομακρυσμένο προορισμό στις πεδιάδες της περιοχής Llanos Orientales, το οποίο απέχει 30 μόλις λεπτά με το ελικόπτερο από την Yopal» προσέθεσε εξηγώντας πως είναι το πρώτο πολυτελές camp με σαφάρι και κατασκήνωση μέσα την φύση που ανοίγει στην Κολομβία».

Το παρθένο έδαφος του Μπουτάν είναι ένας μοναδικός προορισμός για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη πολυτέλειας.

Η χώρα είναι ιδανικά διαμορφωμένη για πεζοπορία, σύμφωνα με το Original Travel, γι αυτό και το πρακτορείο διοργανώνει εκδρομές σε πολλά από τα μοναστήρια του Μπουτάν, ή και εκδρομές για ορεινή ποδηλασία κατά μήκος των βουνοκορφών της περιοχής τα οποία συνδυάζει με αγώνες τοξοβολίας.

Η Ρουάντα κέρδισε τον τίτλο του νέου Αφρικανικού πολυτελούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε το 2018, από το Luxury Travel Mag. Είναι το ιδανικό τοπίο για όσους αγαπούν την άγρια φύση αφού εκεί υπάρχουν τρία εθνικά πάρκα: τοAkagera, το Nyungwe και το εθνικό πάρκο Volcanoes.

Το τελευταίο δε, είναι το ιδανικό σημείο - και ένα από τα λίγα εναπομείναντα μέρη - για να δείτε τους γορίλες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην άγρια φύση, σύμφωνα με το Original Travel.

Η ιστορική Μιανμάρ προσφέρεται για πολυτελείς διακοπές - τα luxury ταξίδια με βάρκα κατά μήκος του ποταμού Irrawaddy μεταξύ Yangon και Bagan καθώς και η παραλία Ngapali ένα παραθεριστικό θέρετρο πολυτελείας,έχει σίγουρα μεγάλη απήχηση, σύμφωνα με το Original Travel.

Η μεγάλη ατραξιόν της περιοχής είναι η επίσκεψη στην Παγόδα του Schwedagon, την οποία διοργανώνει το Original Travel ώστε να βιώσουν οι  επισκέπτες μια μυσταγωγική τελετή με τους μοναχούς του ναού.

Τα δεκάδες νησιά που συναντά κανείς σε ολόκληρο τον Ινδικό Ωκεανό, το σύμπλεγμα που είναι γνωστό κι ως Σεϋχέλλες, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς του Original Travel, ειδικά για τους πλούσιους που αγαπούν την κατάδυση. 

Ειδικότερα, το Βόρειο Νησί των Σεϋχελλών είναι η ιδανική πολυτελής απόδραση. «Στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, αυτό το εξαιρετικά πριβέ κρησφύγετο προσελκύει από δισεκατομμυριούχους μέχρι και βασιλείς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πύλη προς την τουρκική Ριβιέρα ανοίχθηκε πρόσφατα αφού η British Airways επανέφερε την απευθείας πτήση προς Dalaman.

Η πτώση της τουρκικής λίρας, το άνοιγμα νέων πολυτελών μονάδων αλλά και η εν μέρει σταθεροποίηση της πολιτικής σκηνής κάνει την τουρκική Ακτη να φαίνεται άκρως ελκυστική. Οι τιρκουάζ θάλασσες, οι μυστικές παραλίες και τα πολυτελή μπαρ και κλαμπ συνεπικουρούν στο να γίνει ο προορισμός ακόμα πιο ελκυστικός. 

Η παραλία Kaplankaya αλλά και η χερσόνησος της Αλικαρνασσού, η οποία έχει μια σειρά από νέες ξενοδοχειακές μονάδες συμπεριλαμβάνονται σίγουρα στις προτιμήσεις των πλουσίων.

Η Χιλή είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία της, τη ζωντανή κουλτούρα της και τα γραφικά της τοπία. Είναι επίσης ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της πολυτέλειας. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

19:37

Πυροσβεστική: Συνολικά 23 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

19:23

Πιέσεις στις ευρωαγορές από το sell off στα ομόλογα

19:20

Γεραπετρίτης: «Δεν υπάρχει ζήτημα ενημέρωσης και αδειοδότησης για τον GSI»

19:03

Μητσοτάκης: «Η ΔΕΗ είναι ασπίδα προστασίας για κάθε ελληνική οικογένεια»

18:57

Πρόστιμα 47.000 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

18:53

Ο Τραμπ θέλει να μετονομάσει τα Στενά του Ορμούζ σε «Στενά του Τραμπ»

18:45

«Η Ελλάδα του gov.gr - Η Ελλάδα του σήμερα»: Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην 90ή ΔΕΘ

18:36

Νεπάλ: Στους 1.204 νεκρούς και 4.216 αγνοούμενους ο απολογισμός θυμάτων από την πλημμύρα

18:35

Κυκλοφόρησε το αναμνηστικό, συλλεκτικό νόμισμα με την εικόνα του Τραμπ

18:33

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κόστα την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου

18:20

Η λειψυδρία περνά τα σύνορα: Η Ελλάδα ανοίγει το κεφάλαιο της «διπλωματίας του νερού» στα Βαλκάνια

18:15

Quest: Στα 750 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το α' εξάμηνο - Αύξηση κερδών 25,2%

18:08

Προσφορές από Μελισσανίδη και Γ. Μυτιληναίο για το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου

17:58

Νέα ψηφιακά συστήματα σε 30 σταθμούς του ΟΣΕ

17:58

Μαίνεται η φωτιά στον Μύτικα Θήβας - Στη μάχη 80 πυροσβέστες και 20 εναέρια μέσα

17:50

Συνάντηση Σ. Παπασταύρου με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άλισον Χούκερ

17:50

Βραζιλιάνικες εκλογές: Κλείνει η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Λούλα και Μπολσονάρου

17:45

Eurobank: Από 4 Σεπτεμβρίου στο ταμπλό οι νέες μετοχές της ΑΜΚ μετά την άσκηση των options

17:40

Η Αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

17:40

Στις 26.053 τα τεχνικά ασφαλιστήρια στην Ελλάδα το 2025 - Τι καλύψεις αφορά το 40,5%

17:36

Σερβία: Η 25η Οκτωβρίου πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων βουλευτικών εκλογών

17:29

Τριήμερο αρνητικό σερί στο Χρηματιστήριο, με τζίρο άνω των 300 εκατ. ευρώ

17:24

Κ. Χατζηδάκης: Επειδή η ΔΕΗ σώθηκε το 2019, μπορεί σήμερα να στηρίζει τους καταναλωτές

17:21

Νετανιάχου: Ελέγχουμε το 60% της Γάζας και εξοντώνουμε τους τρομοκράτες που μας απειλούν

17:20

Η κεντρική τράπεζα της Ολλανδίας μετέφερε 86 τόνους χρυσού από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς τη Βρετανία

17:14

Σύγκρουση πλοίων στον Μαρμαρά: Οι κρίσιμες συνομιλίες πριν το ναυάγιο

17:14

Ταυτοποιήθηκαν δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις με drones στη Λειψία

17:12

Η Centcom διαψεύδει ότι στόχευσε αμάχους στο Ιράν

17:07

Δήμας: Πυλώνες ανάπτυξης για τα Γρεβενά ο Ε65 και οι σύγχρονες κτιριακές υποδομές

17:05

Wall Street: Ήπιες μεταβολές με το βλέμμα στις αποδόσεις των ομολόγων


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider