Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών τα αποτελέσματα της Xiaomi

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών τα αποτελέσματα της Xiaomi
Τα μεικτά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 22,3% στα 1,8 δισ. ευρώ.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες και τις προβλέψεις των αναλυτών τα αποτελέσματα της κινεζικής Xiaomi, το πρώτο εξάμηνο του 2019 σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη στους περισσότερους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε το διάστημα 01.01.20 – 30.06.20, η Xiaomi Corporation ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 103,24 δισεκατομμυρίων RMB (€12,6 δισ.) με αύξηση 7,9% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου («YoY»).

Τα μεικτά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 1,8 δισ. ευρώ με αύξηση 22,3%, τα κέρδη κυμάνθηκαν στα €816 εκ. καταγράφοντας αύξηση 29,3%, ενώ τα καθαρά κέρδη προσαρμοσμένα χωρίς ΔΠΧΑ ήταν περίπου €696 εκ. μειωμένα κατά 0,7%.

Εστιάζοντας στον «έξυπνο» τρόπο ζωής του μέλλοντος και αναγνωρίζοντας τον κυρίαρχο ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Internet of Things, η Xiaomi αναβάθμισε τη στρατηγική της σε «Smartphone X AIoT» και παραμένει προσηλωμένη στην προσιτή σε όλους καινοτομία (“Innovation For Everyone”), τη διάθεση προϊόντων με βέλτιστη αναλογία τιμής/απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από τα προϊόντα της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider