Ξεπέρασαν τις προσδοκίες και τις προβλέψεις των αναλυτών τα αποτελέσματα της κινεζικής Xiaomi, το πρώτο εξάμηνο του 2019 σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη στους περισσότερους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε το διάστημα 01.01.20 – 30.06.20, η Xiaomi Corporation ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 103,24 δισεκατομμυρίων RMB (€12,6 δισ.) με αύξηση 7,9% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου («YoY»).

Τα μεικτά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 1,8 δισ. ευρώ με αύξηση 22,3%, τα κέρδη κυμάνθηκαν στα €816 εκ. καταγράφοντας αύξηση 29,3%, ενώ τα καθαρά κέρδη προσαρμοσμένα χωρίς ΔΠΧΑ ήταν περίπου €696 εκ. μειωμένα κατά 0,7%.

Εστιάζοντας στον «έξυπνο» τρόπο ζωής του μέλλοντος και αναγνωρίζοντας τον κυρίαρχο ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Internet of Things, η Xiaomi αναβάθμισε τη στρατηγική της σε «Smartphone X AIoT» και παραμένει προσηλωμένη στην προσιτή σε όλους καινοτομία (“Innovation For Everyone”), τη διάθεση προϊόντων με βέλτιστη αναλογία τιμής/απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από τα προϊόντα της.