Τη γκάμα των έξυπνων προϊόντων μετακίνησης εμπλουτίζει η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, κάνοντας άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τρία νέα μοντέλα Xiaomi Mi Electric Scooter.

Την ώρα που η ηλεκτροκίνηση και οι εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης γνωρίζουν ιδιαίτερη άνοδο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η Xiaomi φέρνει στην ελληνική αγορά το Mi Electric Scooter 1S, το Mi Electric Scooter Essential και το Mi Electric Scooter Pro 2.

Τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων

Τα τρία νέα μοντέλα ξεχωρίζουν για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους και τον ελαφρύ σκελετό από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικών προδιαγραφών, που αναδιπλώνεται σε 3 μόλις δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, ενσωματώνουν σύστημα ανάκτησης ενέργειας (KERS) για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά και σύστημα ελέγχου Cruise Control για διατήρηση σταθερής ταχύτητας και ξεκούραστη και ασφαλή οδήγηση ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ συνδέονται στην εφαρμογή Mi Home (μέσω Bluetooth) και γνωστοποιούν σε πραγματικό χρόνο χρήσιμες πληροφορίες, όπως έλεγχο της ταχύτητας οδήγησης και αναφορά της υπολειπόμενης ισχύος.

Το Mi Electric Scooter Essential, με βάρος μόλις 12 κιλά, παρέχει αυτονομία έως 20 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ. / ώρα,  ενώ το  Mi Electric Scooter 1S, με βάρος 12,5 κιλά, προσφέρει αυτονομία έως 30 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ώρα. Σε αυτό συνεισφέρουν το έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS) που διαθέτουν ((7650mAh 275Wh για το iS), το έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS), τα ελαστικά 8,5 ιντσών που είναι αντικραδασμικά και αντιολισθητικά, καθώς και ο ισχυρός κινητήρας 250W συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες.

Και τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό και σύστημα E ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο.

Όσο για το Mi Electric Scooter Pro 2 είναι η Pro επιλογή ηλεκτρικού σκούτερ, με βάρος μόλις 14,2 κιλά. Οι μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας (12800mAh 474Wh) παρέχουν αυτονομία έως 45 χιλιόμετρα με την βοήθεια του έξυπνου σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS). Ο κινητήρας 300W συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./ώρα και άνετη οδήγηση. Είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο στον πίσω τροχό και σύστημα E ABS, καθώς και ελαστικά 8,5 ιντσών που είναι αντικραδασμικά και αντιολισθητικά.

Τα νέα μοντέλα  είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα με προτεινόμενες λιανικές τιμές €349 για το Mi Electric Scooter Essential, €449 για το Mi Electric Scooter 1S και €599 για το Mi Electric Scooter Pro 2.

Τα νέα scooter υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi  με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies. 

Διαβάστε επίσης: