Ξεκινά τις δοκιμές στην κινητή η Forthnet

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά τις δοκιμές στην κινητή η Forthnet
Η διοίκηση της Nova το τελευταίο  διάστημα προετοιμαζόταν συστηματικά για την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία.

Δοκιμαστικές κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η Nova στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το λανσάρισμα που αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι χρήστες που θα τεστάρουν τις υπηρεσίες Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι, συνεργάτες και επιλεγμένοι συνδρομητές.

Η διοίκηση της Nova το τελευταίο διάστημα προετοιμαζόταν συστηματικά για την είσοδο της στην κινητή τηλεφωνία, προκειμένου να προσφέρει συνολική κάλυψη των αναγκών της ελληνικής οικογένειας, θωρακίζοντας έτσι περισσότερο την στρατηγική αξία της εταιρείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι για να γίνει δυνατή η είσοδος της Nova στην κινητή τηλεφωνία ως MVNO (εικονικός πάροχος), η διοίκηση της εταιρείας προσέφυγε στην ΕΕΤΤ για διαιτησία τον Οκτώβριο του 2016 λόγω των «παράλογων», όπως επεσήμανε τότε η διοίκηση, απαιτήσεων στις τιμές χονδρικής που πρότειναν οι πάροχοι δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από διαδικασίες που διήρκεσαν περισσότερα από 2 χρόνια, η απόφαση τόσο της ΕΕΤΤ όσο και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν θετική δίνοντας την δυνατότητα στην Forthnet να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων ο οποίος και κατέληξε στην υπογραφή σχετικής σύμβασης MVNO τον Ιούνιο του 2019 με την vodafone.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider