«Ραντεβού» με τα νέα προϊόντα της Google - Τι θα δούμε στο «Made by Google»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ραντεβού» με τα νέα προϊόντα της Google - Τι θα δούμε στο «Made by Google»
Η Google έστειλε τις προσκλήσεις για το ετήσιο «Made by Google» event.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το μεγάλο ετήσιο event της Google «Made by Google», όπου αναμένεται να παρουσιάσει το Pixel 4.

Στην πρόσκληση που έλαβαν εκπρόσωποι του Τύπου, πέρα από την ημερομηνία της 15ης Οκτωβρίου, δεν αναφέρονταν πολλά. Μόνο το μήνυμα «Ελάτε να δείτε μερικά νέα πράγματα που έφτιαξε η Google».

Αυτό που περιμένουν να δουν οι περισσότεροι είναι το νέο κινητό Pixel 4, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει «ξεκλείδωμα» με αναγνώριση προσώπου και ένα ραντάρ με αισθητήρα κίνησης που θα επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται τη συσκευή του με απλές κινήσεις. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά αποδίδονται σε μια νέα τεχνολογία που αποκαλείται «Sol».

Σύμφωνα με το Business Insider, αν ισχύουν οι διαρροές που έγιναν το καλοκαίρι, το Pixel 4 θα έχει οθόνη διαστάσεων 5,7 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ το Pixel 4 XL θα έχει οθόνη διαστάσεων 6,3 ιντσών με ανάλυση 1440p. Και οι δύο συσκευές θα χρησιμοποιούν ένα σύστημα διπλής κάμερας, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί το iPhone 11.

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο πόσα προϊόντα ή υπηρεσίες σκοπεύει να παρουσιάσει η Google, κατά τη διάρκεια του ετήσιου event, όμως υπάρχουν φήμες πως θα δούμε ένα update για το έξυπνο ηχείο Google Home Mini, πιθανότατα σε μικρότερο μέγεθος και με νέο όνομα, Nest Mini.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider