Προς πώληση διατίθεται μία βίλα μοναδικής ομορφιάς στη Μύκονο, στην τιμή των 5,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Sotheby's International Realty.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο στη διάσημη παραλία της Ψαρού, με μαγευτική θέα στη θάλασσα και απόσταση 2 χλμ από την πόλη της Μυκόνου. Το οίκημα ξεχωρίζει για τη μοναδική του αρχιτεκτονική που συνδυάζει τον μίνιμαλ χαρακτήρα με το νησιωτικό στοιχείο, με τον πιο «οργανικό» τρόπο. Κοιτώντας τη βίλα από ψηλά, μπορεί να δει κανείς πόσο αρμονικά έχει ενσωματωθεί ο χαρακτήρας της γης της Μυκόνου στην κατασκευή του ακινήτου.

Η εντυπωσιακή βίλα λέγεται Minimalistic Heaven

Η βίλα Minimalistic Heaven δικαιώνει το όνομα της και αποτελεί έναν μινιμαλιστικό παράδεισο, ο οποίος συνδυάζει γήινα χρώματα, μεγάλους καθαρούς χώρους, κομψές γραμμές και μοντέρνο styling στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με το πωλητήριο του Sotheby's International Realty, η βίλα διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, με κομψούς κοινούς χώρους, ενώ οι ένοικοι μπορούν να διαλέξουν να περάσουν χρόνο στο καθιστικό εξωτερικού χώρου, την πισίνα με την εντυπωσιακή θέα ή τις ιδιωτικές βεράντες των υπνοδωματίων για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Διαβάστε επίσης: