Creta Farms: Κόλαφος το πόρισμα της Deloitte – Τι αναφέρει για τη διοίκηση των αδερφών Δομαζάκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Κόλαφος το πόρισμα της Deloitte – Τι αναφέρει για τη διοίκηση των αδερφών Δομαζάκη
Το πόρισμα της Deloitte αποκαλύπτει – για την περίοδο που οι Μάνος και Κωνσταντίνος Δομαζάκης βρίσκονταν στα ηνία της εταιρείας – φαινόμενα υπερτιμολογήσεων και κακοδιαχείρισης.

Κόλαφος για τα αδέλφια Μάνο και Κωνσταντίνο Δομαζάκη αποδεικνύεται το πόρισμα της Deloitte για την ιστορική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms.

Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Creta Farms, έλαβε στα τέλη Ιουλίου από την εταιρεία Deloitte Business Solutions την τελική έκθεση ειδικού ελέγχου (forensic) που η τελευταία διενήργησε.

Διαβάστε επίσης:

Τα… κακώς κείμενα

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του capital.gr, το πόρισμα της Deloitte αποκαλύπτει – για την περίοδο που οι Μάνος και Κωνσταντίνος Δομαζάκης βρίσκονταν στα ηνία της εταιρείας – φαινόμενα υπερτιμολογήσεων και κακοδιαχείρισης, καθώς και εκροές πολλών εκατομμυρίων από το «ταμείο» της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Στα… κακώς κείμενα συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση της εταιρείας ΕΥΡΩΚΡΕΤΑ, συμφερόντων των αδερφών Δομαζάκη. Από το πόρισμα προκύπτει, ούτε λίγο ούτε πολύ πως η ΕΥΡΩΚΡΕΤΑ, κατά το διάστημα 2006-2018, εκεί που βρίσκεται στις οικονομικές καταστάσεις της Creta Farms, εκεί… χάνεται και μετά από λίγο καιρό επιστρέφει (στις οικονομικές καταστάσεις).

Παράλληλα, στο πόρισμα της Deloitte για το διάστημα 2014-2018 καταγράφονται μεγάλες εκροές από τα ταμεία της εταιρείας, προς τους δύο βασικούς μετόχους – ήτοι τα αδέρφια Δομαζάκη – που φτάνουν σχεδόν τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά και απογραφές για τη διετία 2017 – 2018 όχι με ορθές πρακτικές.

Φαινόμενα υπερτιμολογήσεων εντοπίζει η έκθεση ελέγχου της Deloitte και στην περίπτωση της Food Processing Ltd KCII της Metalo Ltd.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider